20 Mayıs 2016 Cuma

Tarzan Efsanesi Gösterime Giriyor

2016 yılının en fazla beklenen hd filmlerinden biri olan Tarzan Efsanesi; sizleri derin bir fantastik ve aksiyona sürükleyen harika bir Tarzan filmi yapıtı olarak vizyona girmeye hazırlanıyor.

Özellikle içerisindeki sinematografik efektler sayesinde, oldukça fazla hayran kitlesini fragmanları ile heyecanlandıran yapıt;

Bilhassa Bryan Singer'ın yeteneği yönündeki büyük kullanımları sonucunda ortaya harika bir yapıtın çıkmasını sağlamış. Tarzan Efsanesi izle, Apokalips'in yüzyıllar sonra uyanması ile başlayan bir serinin belki de ilk filmi. Marvel, devamının gelip gelmeyeceği hakkında açıklama yapmazken, filmin galası bazı soruları cevaplamaya yetti. Özellikle, bizlere, izleyicilerine yeten ve hatta kendisini aşan bir film olarak vizyona giren kıyamet,

Apokalips adlı varlığın insan ırkını suçlaması ve yok etmek isteği ile dolması sonucunda derin bir savaşa sürüklenen; muhtemelen IMDB üzerinde yüksek bir puan ile karşılanacak oldukça başarılı bir yapıt. Apokalips'in karşısında sadece insanlık yok, aynı zamanda bir mutant grubu da insan ırkını kurtarmak adına birlikte insan ırkı ile savaşacak. Bu yapıtı, X Men Kıyamet izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. Bir diğer filmimiz ise, Dead Rising olarak bilinen oldukça başarılı bir diğer yapıt. Zach Lipovsky yönetiminde, Dead Rising oyunundan esinlenerek uyarlanan başarılı senaryosu ile bir zombi macerası olan ve zombilerin dünyayı istila etmesini konu alan yapıt; aynı zamanda klasik bir senaryodan çok sinematografiye odaklanan bir yapıya sahip. Pek çok insanın heyecanla beklediği yapıtlardan bir tanesi olan, Türkçe adı ile Ölüler Yükseliyor; oyunu ile de epey sükse yaratmış ve beğenilmişti. Sizler de bu filmi izlemek isterseniz; Ölüler Yükseliyor izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.



2016'nın en çok beklenen yapıtlarından bir diğeri ise London Has Fallen adı ile yayınlanan ve Türkçe'ye Kod Adı: Londra olarak geçen bir yapıt. Özellikle oyuncuları ile harika bir yapıt olarak sahneye çıkan ve başta Morgan Freeman olmak üzere pek çok ünlü ve usta oyuncuya ev sahipliği yapan film; IMDB'deki düşük puanına rağmen yükselişini devam ettiriyor ve bu konuda oldukça kararlı. Siz de bu filmi Kod Adı Londra izle seçeneği ile izleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en kaliteli yeni vizyon filmlerini buradan izleyebilir.Arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

bağlantı adresi: hd film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder