6 Mayıs 2016 Cuma

Kötü Kedi Şerafettin Filmini HD izleyin

En kaliteli Yerli komedi Sizler için seçtik ve ekledik Filmin ismi Kötü Kedi Şerafettin Full HD Turkce Dublaj tek part parça film izle veya altyazılı 720p 1080p seyret. kötü kedi şerafettin yerli film fragman izle Sefahati meşhur, marazı bol Beyoğlu’nda geçen bir İstanbul serüveni! Alelade bir Mart sabahı, kahramanların en antisi, kedilerin en fenası Kötü Kedi Şerafettin, sağlam yancıları Fare Rıza ve Martı Rıfkı ile akşama mangal hazırlığı yapmaktadır. Ne var ki evdeki hesap çarşıya uymaz… Şero, aynı gün, babası Tonguç tarafından evden kovulacağı, göz koyduğu manitanın ölümüne sebep olacağı, bir dizi düşmanının saldırısına uğrayacağı, hayatında ilk kez aşık olacağı, baba olduğunu öğrense de kabullenemeyeceği gibi, mangal planları da bu “ufak aksiliklerle” altüst olacaktır.Kötü kedi şerafettin fragman izle. hdfullfilmizlesene.org film izle sinema platformundan güncel yeni 2015 filmleri ni hızlı kaliteli Full HD seçenekleriyle donmadan takılmadan keyifle izle Tek part tek parça 480p 720p 1080p olarak Kötü Kedi Şerafettin izlemeye çalıştığınız ” Kötü Kedi Şerafettin ” film çalışmıyorsa lütfen bizlere yorum olarak belirtin. ( Kötü Kedi Şerafettin ) filminden keyif aldıysanız lütfen nacizane yorumunuzu bize iletin hemen yayınlayalım. tekdizi filmizle ailesi en iyi filmleri ve diğer tüm filmleri hizmetinize sunmaktan gurur duymaktadır. iyi seyirler.




Kötü Kedi Şerafettin izle filmi 5 Şubat 2015 günü vizyona girecek olan ilk büyük ölçekli Türk animasyon yapımı. Bülent Üstün’ün efsane çizgi roman Kötü Kedi Şerafettin’in bu animasyon macerası Amerika’daki muadillerine yakın bir teknolojide sevenleri ile buluşuyor. Yediden yetmişe yaş grubu olmayan filmimiz her yaş grubuna hitap eden başarılı bir yapım. Çekimleri uzun zamandır süren ve toplamda 5 milyon dolara yakın bir bütçeye sahip olan bu animasyon daha şimdiden gişe de büyük beklenti yaratan filmlerden oldu.

Her açıdan son derece kaliteli bir animasyon olan yapımımız seslendirme kadrosu ile de göz dolduruyor. Şerefattin’in maceralarını Cihangir merkezli anlatan animasyonda kötü kedi Şerafettin ile yancıları martı Rıfkı ve fare Rıza akşamki mangal için hazırlıklarını sürdürmektedir. Gelgelelim, aynı gün içinde Şero’nun başına gelmeyen kalmaz. Önce babası Tonguç tarafından evden kovulur, sonra gözüne kestirdiği manitanın ölümüne sebep olur, yetmezmiş gibi düşmanlarının saldırısına uğrar, hayatı boyunca belki de ilk defa aşık olur ve nihayetinde Tacettin adında bir oğlu olduğunu öğrenir. Sürükleyici ve kahkaha dolu bir maceraya gebe oılan yapımımız kalite kokuyor.
kötü kedi şerafettin tek part izle



Kötü Kedi Şerefattin filmini full izlenin yönetmeni ise Mehmet Kurtuluş ,  Ayşe Ünal ikilisi. Her açıdan senelerce verilen bir uğraşın meyvesi olan yapım baştan sona emek harcanmış bir animasyon filmi. Seslendirme kadrosunda Demet Evgar ,  Okan Yalabık ,  Uğur Yücel ,  Ayşen Gruda ,  Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimleri barındıran animasyon daha şimdiden devam filmleri gelmesine kesin gözü ile bakılan bir film.

82 dakika boyunca komedinin. maceranın ve aksiyonun dozunun hiç azalmadığı Kötü Kedi Şerafettin tek part izle filmi sizi farklı bir evrene davet ediyor. Sinemaseverlerce oldukça merakle beklenen yapımımızı sitemizde tek part, 720p hd kalitesinde izleyebilirsiniz.

ilgili bağlantı: film izlesene

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder