1 Mayıs 2016 Pazar

Oflu Hocanın Şifresi 2 Gösterime Giriyor!

Türkiyemizin Pop sanatçısı Yusuf Güney, 13 Mayıs'ta vizyonda olacak olan 'Oflu Hocanın Şifresi 2' filminde rol aldı. Bu filmle ilk defa beyaz perdeye ismim atan Yusuf Güney, bir düğün şarkıcısını canlandırıyor.

Yusuf  Güney, filmdeki rolü ile ilgili şu şekilde konuştu: "Bir türlü düğün konumunu bulamayan, şanssız bir sanatçıyı oynuyorum. Tabii film Trabzon'da çekildiği için başıma çok enteresan şeyler geliyor.

Cephanelik adlı mekanı arar iken, sorduğum şahıs bana silahlarını işaret ediyor. Çekimlerde garip ve komik hadiseler yaşadım."

Türkiye’nin en iyi Komedi Film Serisinin Yeni Filmi: Oflu Hoca’nın Şifresi 2
Film sevenlerin severek izlemekte olduğu film serilerinden bir tanesi olan Oflu Hoca’nın Şifresi, 2. Filmi ile izleyicilerinin beğenisine sunuyor.



En az birinci filmi kadar komik olması beklenen ve yine en az birinci filmi kadar karmaşık olayların yaşanması beklenen serinin ikinci filmi, 13 Mayıs 2016 tarihinde vizyona giriyor.

Vizyon tarihi itibari ile yine büyük beğeni toplaması beklenen Oflu hocanın şifresi 2 full hd izlemek isteyen seyircilerin, bir süre daha beklemesi gerekiyor.

Kendi evinin konforunda, kendi istediği zamanda ya da kendi planlarının arasında tutkunu olduğu filmleri izlemek isteyenler için ise, teknolojinin gelişmesi ile birlikte, farklı imkanlar da mevcut hale gelmektedir.

Bunlardan bir tanesi ise, sayıları günden güne artmakta olan film siteleridir. Öyle ki, bu film sitelerinin sayıları kadar kaliteleri de farklı seyretmektedir.
Her zaman alanı içerisinde 1 numara olmayı hedefleyen sitemiz olarak bizler, henüz vizyon filmi halinde bulunan filmleri, takipçilerimize sunmaktayız. Oflu Hoca’nın Şifresi 2 izlemek isteyen sitemiz ziyaretçileri için söz konusu olan filmi, Oflu Hoca’nın Şifresi 2 tek parça izle, Oflu Hoca’nın Şifresi 2 part part izle opsiyonları ile sunmaktayız.

Yönetmen koltuğunda Adem Kılıç’ın oturmakta olduğu Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filminde, Ahmet Varlı ve de Çetin Altay gibi profesyonel oyuncular da kadroda yer alıyor.

Komedi türünde ülkemizdeki yegane yapıtlardan bir tanesi olarak gösterilebilecek olan Oflu Hoca’nın Şifresi 2 izleyicisini yine son derece komik ve karmaşık bir olay ile ekranlara kilitliyor.

Efsane Film Moon’un Yönetmeninden Yine Bir Başyapıt: Warcraft
Türkiye’de gösterim tarihi Amerika ile aynı olup 10 Haziran 2016 tarihi itibari ile vizyona girmesi beklenen Warcraft filmi, henüz vizyona girmeden dahi, büyük beğeni topladı. Aktif olarak milyonlarca kişi tarafından oynanmakta olan ve filmin kaynağı olma görevini üstlenen

World of Warcraft PC oyunu, film hakkında şimdiden ipuçlarını film tutkunlarına sunmaya başladı bile. Alanı dahilince efsane bir film olarak gösterilmekte olan, 2009 seneli bir yapıt olan Moon filminin yönetmen koltuğunda da oturmuş olan Duncan Jones, Warcraft’ın da yönetmeni olarak karşımıza çıkıyor.

Warcraft izlemek isteyen izleyici kitlesinin son derece beğeneceği bir nokta ise filmin oyuncu kadrosu.

Warcraft oyuncu kadrosu dahilince, Travis Fimmel, Ben Foster, Rob Kazinsky, Ben Schnetzer, Paula Patton, Daniel W, Dominic Cooper gibi alanında son derece profesyonel isimler de kendisini göstermektedir. Sitemiz dahilince Warcraft full izle, Warcraft altyazılı izle gibi çeşitli opsiyonlarını elde edebileceğiz filmin yapımcılığını ise, Legendary Pictures ile Atlas Entertainment’in yanı sıra, Blizzard Entertainment de üstlenmekte.

Konusu dahilince, orklar ile Azeroth Krallığı içerisinde yaşamakta olan iki farklı ırkın mücadelesini ve zaman içerisinde de bu mücadelenin savaşa dönüşmesini bulundurmakta olan Warcraft izlemek isteyenler, neredeyse vizyon tarihi ile aynı gün içerisinde sitemiz dahilince de söz konusu olan filmi izleyebilirler.

Takipçi ile ziyaretçilerimize her zaman en doğru bilgiyi vermek isteyen, takipçilerimizin zevk ve de beklentilerine uygun olan filmleri altyazılı, dublajlı ya da tek part ile farklı opsiyonlar şeklinde sunmayı hedefleyen editör kadromuz ile, alanımız dahilince her zaman özenilmeyi ve 1 numara olmayı hedeflemekteyiz.

Sitemiz içerisinde, talep ettiğiniz her türlü filmi izleyebilir, yine en çok sevdiğiniz kategorideki filmlere tek bir tık ile ulaşabilirsiniz. İletişim sekmemiz altından ise bizlere ulaşarak hem bizler hakkında hem de platformumuzda olmasını istediğiniz filmler hakkında düşüncelerinizi bizler ile paylaşabilirsiniz.

İlgili bağlantı: online film izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder