27 Kasım 2015 Cuma

Pamuk Prenses ve Avcı : Kış Savaşı filmi gösterime giriyor

Charlize Theron yine dünya Çapında ses getiren başarılı oyunculu ve büründüğü her rolün başarıyla üstesinden gelebilmesi ve çarpıcı güzelliği ile de rolün izleyenlerine sevdiren ve benimseten bir oyuncu olmuştur.

2016 yılında vizyona girecek olan yeni filmiyle de göreceğimiz olan oyuncuyu Pamuk Prenses ve Avcı: Kış Savaş'ı filminde yine baş rolde göreceğiz. Bu sefer üstleneceği karakter kötü Cadı Olmasına rağmen yine rolünü hayli başarılı bir şekilde oynamıştır. 1975 doğumlu aktirisi Yıldız'ı Şeytanın Avukatı filmi ile parlamıştı.

Cani filmindeki Aileen rolüyle akademi tarafından En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına layık görülen Charlize Theron, oyunculuğunun yanı sıra yardımseverliği ile de tanıyor. Birçok yardım kampanyasında başı çeken isimlerden olan Güney Amerikalı oyuncu aynı zamanda 2012 yılında Jackson adında bir çocuğu evlat edinmişti.



Filmin diğer başarılı Oyuncuları ise Chris Hemsworth, Emily Blunt, Jessica Chastain ve Charlize Theron gibi bir kadrodan oluşmaktadır. Aksiyon, Macera ve Fantastik türünde izlerken heyecanlandıran ve merakla sonunu bekleyeceğiniz bir yapım. Filmin konusunda ise Seri ye yeni dahil olan Emily Blunt'un Buz Kraliçesi'ni Jessica Chastain'ın ise savaşçıyı canlandıracağı yapımda ilk filmin avcısı Chris Hemsworth ve kötü kraliçesi Charlize Theron rolleri için tekrar kamera karşısına geçiyor.

Film, gücünü kaybeden kardeşi Ravenna'yı (Theron) diriltmek için sihirli aynanın peşine düşen Buz Kraliçesi ile Chris Hemsworth ile güçlerini birleştiren bir diğer avcı Jessica Chastain'ın arasında geçen mücadeleyi işleyecek.

Aynayı geri almak için bir avcı birliğini görevlendiren kraliçeye karşı iki iyi kalpli avcı güç birliği yapacak. Kraliçe'nin tüm kötü planlarına rağmen sonunda iyiliğin kazanması için ellerinden geleni yapacak olan kahramanlarımızı zorlu mücadele ve Savaşda çok fazla hayatta kalma Mücadelesi ve zorlu bir yarış bekliyor.

Hd film izleme kalitesini yakalamamış olan filmin ses, ortam ve efektleri için hayli uğraşılmış ve sonunda izleyicilerini büyüleyecek ve izlerken adeta yaşatacak kadar etkili Olmayı başarmıştır. Bence bu film başarılı oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu ile Oscar'a aday olacağa ve 2016 Yılına damga vuracak filmler arasına gireceğe benziyor.

İlgili bağlantı: pamuk prenses ve avcı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder