14 Kasım 2015 Cumartesi

Babalar Savaşıyor Filmi 25 Mart 2016'da Vizyona Giriyor!

Babalar Savaşıyor Daddy's Home filmi 2016 yılında vizyona girecek olan komedi türünde güzel bir yapım. 

Film oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip ve izleyenleri izlerken güldürmeyi başarabilmiştir.

Oyuncu kadrosunda Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini oluşturmaktadır. Özellikleri komedi filmlerinde 2015 yılı itibariyle hd film izleme kalitesi oldukça yüksek Çözünürlük olmalarına izleyenler tarafından tercih edilmektedir. Komedi filmleri özellikle de son yıllarda hayli tercih edilmektedir bunun sebebine ise Uzmanların yaklaşımı insanların Gülme ihtiyacı olduğundan bu bir kaç saat Gülmek onların zihnini boşaltıp rahatlamasını sağlamaktadır şeklinde oluyor. 

O Yüzden özellikle de sıkıntılı özel durumlarda  yada yoğun tempolu yaşamlarda gülmeyi çoğu zaman unutmaktayız. Böyle komedi içerikli filmler insanları motive etmede yardımcı olmaktadır. O yüzden komedi filmleri hayatın dertlerinden uzaklaşıp eğlenceli birkaç saat geçirmek için bire bir gelmektedirler. 




Babaların Savaş'ı filmi de tam bunun için ideal bir film. İzlerken gerçekten aralarında geçen komik ve tatlı rekabet ve sersemlikler izleyenleri güldürmeyi başaracaktır. 

Filmin konusunda ise Anlaşamadıkları için karısından boşanan bir adam, eski eşinin yeniden evlenme hazırlığında olduğunu öğrenince, yaşamına yeniden girerek planlarını alt üst eder. Yeni eşi bu durumu bozmak için kendini Karısının eski Eşinden daha başarılı olduğuna ve ona daha Layık olduğuna kanıtlama çabası içerisine girer. Fakat bu Sırada eski eşin ise bir çok konuda küçümsenemez Başarıları vardır. 

Yeni Eşi ise başarılı Olduğunu kanıtlamak ister fakat oldukça sakar bir yapıya sahip olduğu için başına olmadık işler açar. Bu tatlı rekabet tabiki çocuklar için de geçerlidir. Onlara da kendini kanıtlaması gerekmektedir ki eşi ve çocuklar onu kabullenebilsinler. 

Fakat unuttuğu bir şey vardır ki o da çocukların gerçek babası olmamasıdır. Bu yolda hayli gayret sarf eden üvey Baba'nın yaşadığı ve yaşattığı komik hikayesi izleyenleri hayli güldüreceğe benziyor. 

İlgili bağlantı: babalar savaşıyor izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder