25 Ekim 2015 Pazar

Git Başımdan Filmi Gösterime Giriyor

Git Başımdan filmi 2015 yapımlı komedi türünde başarılı bir yapım. Oyuncu kadrosunun başrollerinde Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak ve Aslı Tandoğan gibi tanıdık simalardan Oluşan başarılı bir kadroya sahip bir film.

Filmde Latif isminde Çekingen bir gencin yaşadığı talihsiz olayları konu alıyor. Latif Çekingen bir kişiliğe sahip olduğu için hayatında yapmak istediklerini hep yapamamış ve kısıtlı bir hayat sürmek zorunda kalmıştır.

30 yaşının sonlarına kadar annesinin yanında kalmış, aynı kız arkadaşı ile beraber olmuş ve aynı işte çalışmış sıradan bir hayat Tarzı yaşamış bir gençtir.

Bir gün ani bir kararla verir. Annesinin de yoğun ısrarlarına dayanamamış ve kız arkadaşı ile bir karar vermesi gerektiğini düşünerek onunla ayrılmanın en doğru karar olduğunun farkına varır. Ondan ayrılacağını Söylemek için Gittiği yemekte ona evlenme teklifi eder.

Kabul eden kız arkadaşı ile evlilik yoluna girerler ama Latif bu karadan hayli mutsuzdur ve kız arkadaşını gerçekten sevmiyordur ve düğün günü Nikahtan Kaçar. Latif içindeki sese kulak verir ve arabasına atladığı gibi yola koyulur.

Bu esnada birine çarpar ve çarptığı adamı arabasına almak zorunda kalır. Bu kişi Latif'in iç sesi olan Mansur'dur.

Yola koyulan Latif ile Mansur bir kavgaya karışırlar ve burada arabasını arayan Selin ile karşılaşırlar. Bu birliktelik üç kişilik eğlenceli bir yol macerasına dönüşür.

Latif selinden yolculuk sırasında etkilenir. Latif ile Selin Birlikte güzel dakikalar geçirirler ve daha önce böyle değişik Duyguları yaşamadığını artık tamamen emin olan Latif bu yolculuktan oldukça memnun kalmıştır.



Çekimleri İstanbul, Datça ve Eskişehir’de geçen filmde görsel olarak da güzel sahnelerin yer aldığı bir yapım olmuş.

Başarılı bir komedi filmi olan Git Başımdan filmi izleyicilerinden de tam not alabilmek için gün saymaktadır.

İlgili bağlantı: yerli filmleri izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder