13 Mart 2016 Pazar

The Angry Birds Movie Filmi Gösterime Giriyor

İşte karşınızda meşhur Angry Birds mobil oyunu beyaz perde gösterime giriyor.




Milyonlarca kişi tarafından oynanan ve sevilen oyun Angry Birds'ün animasyon uyarlaması Angry Birds Movie'den Şükran Günü kutlaması geldi. Animasyon departmanlarının iki gedikli ismi Clay Kaytis ve Fergak Reilly ikilisinin ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacakları Angry Birds Movie'nin küçük yavruları sepetlerinin içinde Şükran Günü'nü kutladı. Angry Birds'ün animasyon uyarlaması kalabalık bir seslendirme kadrosuna sahip; Bill Hader, Maya Rudolph, Peter Dinklage, Jillian Bell ve Keegan-Michael Key kadroda yer alan isimler arasında. Filmin senaryosuna ise Simpsonlar başta olmak üzere pek çok animasyon projesinde kalem oynatmış olan Jon Vitti imza atıyor! Kırmızı’yı Jason Sudeikis seslendirirken Mighty Eagle’ı Game of Thrones’un en sevilen karakterlerinden biri olan Tyrion Lannister yani Peter Dinklage seslendiriyor.
 
Eğlenceli animasyon film ülkemizde 13 Mayıs 2016’da vizyona girecek! Dünyayı kasıp kavuran mobil oyun Angry Birds artık beyazperdede uçmaya hazırlanıyor !

Sevilen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan Angry Birds filmi,nimasyon departmanlarının iki gedikli ismi Clay Kaytis ve Fergak Reilly ikilisinin ilk yönetmenlik deneyimi olacak.
Filmin senaryosuna ise Simpsonlar başta olmak üzere pek çok animasyon projesinde kalem oynatmış olan Jon Vitti imza atıyor!

İlgili bağlantı: angry birds movie

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder