15 Eylül 2015 Salı

Minyonlar Filmini İzlemelisiniz!

Minyonlar filmi 2015 yapımlı komedi,aile ve animasyon türünde izlerken güldüren ve eğlendiren karakterler oldukça başarılı seçilmiş, renklerinden seslendirmesine her şeyiyle mükemmel bir animasyon hazırlanmıştır.

Çocuklarında hayli ilgisini çeken ayrıca çocuklar kadar her yaş grubunun da ilgisini dağıtmadan pür dikkat seyrettirmeyi başaran çok başarılı bir yapım olmuştur.Film de minyonlar adında küçük, sarı, sevimli, sakar ve bir o kadar da masum karakterler canlandırılmış başlarına açtıkları talihsizliklerden bir türlü kurtulamamış ama yine de hallerinden oldukça mutlu amaçlarına ulaşmak için tüm mücadeleleri göze alabilecek kadar da cesaretlidirler.



Minyonlar çok uzun yıllardan beridir var olan tek amaçları gelmiş geçmiş en çılgın efendiye hizmet etmektir. Bunun için kime gittilerse hep elleri boş dönmüştür.
İstedikleri gibi bir efendi bulamamışlar yada buldukları efendiyi de talihsizlikleri yada sakarlıkları yüzünden kaybetmişlerdir. En sevdikleri şey muz'dur. Muz gördüklerinde pek de dayanamazlar. Uzun süre farklı farklı efendiler bulmuşlar ve talihsizlikler yüzünden kaybettikleri için artık kendilerine kalıcak sabit bir yer bulmanın en mantıklı şey olacağını düşünerek bir mağarada kendilerine hayatlarını devam ettirecek boyutlarda evler inşa ederler. Bir süre sonra artık yaşamak onlara  anlamsız gelmeye başlar.

Minyonlar Filmini HD izleyin


Amaçsızlardır ve bu yüzden aşırı mutsuzlardı. Yaptıkları hiç bir şey artık onlara eğlenceli gelmemektedir. Buna çok acilen bir çözüm bulmalıydılar aksi takdirde yok olacaklardı. Bir gün Kevin adında ki minyon öne çıktı ve onları kurtacak bir efendi bulacağını söyledi.Kevin kararlıydı minyonların başına bu güne kadar gelmiş geçmiş en kaçık efendiyi bulacaktı.Yanına iki kişi de alarak yollara koyuldular.Küçük bir kayıya binerek açıldılar ve Amerika'ya varmışlardı. Oraya vardıklarında bir alışveriş merkezine girdiler ve ordaki bir tv de Orlondo'da düzenlenicek olan en kötü yarışma yapılacaktı.

Buraya gitmeye karar verdiler fakat nasıl gidecekleri konusunda hiç bir fikirleri yoktu. Yolda otostop çekmeye başladılar çılgın bir aileye denk geldiler ve onlarında Orlondodaki yarışmaya gideceklerini öğrenince beraber gitme kararı aldılar. Oraya vardıklarında oldukça kalabalıktı bir anda sahneye Scarlet adında kötülerin kraliçesi olarak adından söz ettiren kız çıkıvermişti. Minyonların tüm hayali o kadın ile çalışmak olmuştu.

Scarlet de bir yarışma düzenledi.Elinde bir taş vardı ve onu havaya kaldırarark kim elindeki bu taşı alırsa o benimle çalışmaya hak kazınacak dedi bizim küçük minyonumuzda sahneye atlayarak yine şansızlık içinde talih başına konmuş, taşı alıp yutarak Scarletin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Onlardan çok etkilenmişti çünkü kimse bunu yapamamış ve elinden taşı alamamıştı.Scarlet artık yaptıracağı kötülükler için takım arkadaşlarını bulmuştu.Hemen zaman kaybetmeden İngiltereye gitmek için yola koyuldular. Scarlet en büyük hayalinin ingiltre kraliçisinin tacı olduğunu ve o tacı minyonların ona getirmesini istedi. Onlarda bu göreve yapabilmek için yola koyuldular.

Tam tacı alacakları anda kutsal kılıcı çekip artık küçük minyonumuz bir sakarlık daha yaparak aslında olunabilecek en müthiş şeyin yaptı ve kılıcı çekmişti.Artık o bir kraldı. Çünkü şartlar arasında kim bunu yaparsa Kraliyet tacını almaktaydı.

Hemen saraya yerleşen minyonlar rahat içinde bir yaşam sürer ta ki Scarlet olayı tv den öğreninceye kadar. Hemen yanlarına gelen Scarlet onlarını zindana kapatır ve tacı kendi giymesi için minyolara yasa çıkarttırır ve tacı minyonlar mecburen ona verirler. Tam tacı giyip kraliçe seçilecekken minyonlar gelir ve töreni birbirine katarlar. Scarlet ve kötü arkadaşları minyonların peşlerine düşerler.

Bu arada Kevin de yanlışlıkla büyüme cihazına girer ve devasa bir dev olur. Diğer kabile üyesi minyonlarında başı derttedir ve bu yüzden onlarda kaçıp evlerini terk etmek zorunda kalmış ve  arkadaşlarının yanına İngiltereye gelme kararı almışlardır. Dev haline gelmiş olan Kevin scarletin işini bitirir fakat hala bir problem daha kalmıştır artık kral değiller ve gittikleri bu yolculuktan elleri boş dönmektedirler.

Kabileye verdikleri sözü tutamıyacaklarının endişesi ile kıvranırken bir anda eski dostları imdatlarına yetişir. Böylece artık kendilerine istedikleri gibi çılgın hırsız bulmuşlardır. Yeni efendilerinin arkasından yola koyulurlar.

İşte sizde bu başarılı animasyon filmini hd olarak izlemek isterseniz minyonlar izle filmini hdfullfilmizlesene.com 'dan izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder