12 Eylül 2015 Cumartesi

Japon Nişanlım Filmini HD İzleyin

Türkiye'nin hd film izle me sitesi hdfullfilmizlesene.com denk geldiğim bir filmi paylaşmak istedim sizlerle..

Japon Nişanlım filmi 2014 yapımlı Romantik ve Komedi türünde oldukça başarılı bir film.

Filmde başrol oynayan krakterlerin filmdeki isimleri Amelia ve Rinri'dir.

Birbirlerinden oldukça farklı kültürde büyüyüp, yetişip ve bir o kadar da birbirlerinin kültürlerini merak eden ve sempati duyan kişilerdir.

İşte bu onların aralarındaki çekimi güçlendirmeye yetmiştir. Amelia Japonyada doğmuş fakat küçük yaştayken ailesi ile birlikte Belçikaya taşınmışlardır.

Her zaman Japonyaya karşı ilgisi ve merakı bulunmuştur. Hayallerinde hep oraya gidip yaşamak istemiştir.Genç kız olup eğitimini tamamladıktan sonra artık hayaline kavuşması için bir engel kalmamış oraya yerleşip iş hayatına orada atılmak istemektedir.

Japon Nişanlım Türkçe Dublaj İzleyin


Japonyoya gider ve küçük bir apartman dairesi kiralar orda yaşamaya başlar. Yerleştikten sonra alışveriş için gittiği süpermarketin ilan panosuna fransızca özel ders ilanı bırakır.

Bir kaç gün sonra Rinri onu arar ve Fransızca dersi almak istediğini söyler ve buluşurlar. Gittikleri kafede hemen ilk derslerine başlarlar.

Sonrasında Rinri derse devam etmek istediğini söyler ve derse devam ederler. Rinri Amelia'ya Japonyanın görmediği yüzünün olduğunu ve eğer isterse ona eşlik edip birlikte gezebileceklerini ve yanısıra da derse böyle de devam edeceklerini söyler.

japon nişanlım


Amelia bu teklifi kabul eder ve sonrasında artık Jopanyayı gezmeye ve derslerine de bir yandan devam ederler. Bir gün Amelia 'nın Kanada konsolosluğunda çalışan arkadaşının iş gezisi dolayısı ile Ameliadan evine göz kulak olamasını ve bir kaç evinde kalmasını rica eder.

Amelia da bunu kabul edip Rinri'yi evine çağırır ve aralarında yakınlaşma o gece başlar. Artık sevgili olmuşlardır. Hemen hemen her gün buluşup bazı günler Rinrinin de evinde buluşup hem derslere devam edip hem de güzel vakit geçirmektedirler.

Rinri Amelia'yı ailesi ile de tanıştırır. Ailesinin de onayını alan Rinri Amelia'ya evlenmek istediğini söyler fakat o buna sıcak bakmadığı için öncesinde nişanlanmayı teklif eder Rinri de bunu kabul eder ve artık nişanlıdırlar fakat hala Amelia'nın korkuları ve çekinicleri vardır.

Rinri'nin ailesi bir tarikata mensuptur ve bu Amelia'yı iyiden iyiye korkutmaktadır. Bir yandan da Amelia da artık bir şirkette iş bulmuş ve yoğun bir şekilde işe başlamıştır.

Bir süre sonra Amelia Japonyada çıkan olumsuz şartlar nedeni ile oradan ayrılmak zorunda kalır ve Rinri ile de ayrılırlar.

Zaten farklı kültür ve anlayıştan gelmeleri birbirlerine ne kadar aşık olsalar bile imkansız yapmaktadır.

İlgili bağlantı: japon nişanlım izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder