14 Ağustos 2015 Cuma

Görevimiz Tehlike 5 Türkçe Altyazılı izleyin

Yeni vizyon film ile karşınızdayım :) En yeni ve güncel filmlerin adresi hdfullfilmizlesene.com

Zoru hemen başarırız imkansız zaman alır. Başlıktan da anlaşılacağı gibi film biraz uzun 131 dakika ama görevin imkansızlığını göze alırsak elbette çok makul bir süre.

Yazan yöneten hep Christopher McQuarrie ama bi olağan şüpheliler de beklemeyin derim ben. Film başladığı anda o klasik mision imposible aksiyonunu hissediyorsunuz.

Ethan Hunt yani tom bizim tom 53 yaşında olan :) ve ekibi; bu zamana kadar karşılaştıkları en büyük gözlüklü düşman olan Solomon Lane (Sean Harris) ve örgütüne karşı amansız manasız bir mücadeleye giriyorlar. IMF’i, o parayla ilgili olan değil ajanlık şeysi ama imf devlet sendika bayağı bi işkillendirmiyorda değil şimdi, konumuza dönersek imf yi ortadan kaldırmayı hedefleyen uluslararası bir dolandırıcılık örgütü olan Sendika ya demeyim demeyim diyorum ama bizdeki sendikalarda bize az çektirmiyo değil ne adam gibi bir zam pazarlığı ne de başka bir bir şey anaca paramızı yiyorlar demek ki sendika her yerde aynı :( neyse devam edeyim, devletin bazı yetkililerinden de güç alarak.. ahanda buda aynı valla aynı.. mesaj mi veriyo bu film bize yaa... tamam işte bu sendika dünyayı kaosa pisliğe uyuşturucuyla kumara çekmeye çalışıyor okadar pis okadar çirkin bir örgüt ki bu sormayın ama Rebecca Ferguson hariç tabi çünkü o filmde bir senika ajanı olan Ilsa Faust u canlandırıyo onun hakkını yemeyelim şimdi o güzel. Konu bukadar. yani ; iyi adam, kötü ve büyük gözlüklü adam ve seksi bayan ajan bu üçü olay ama aksiyon sahneleri falan süper çoğunda ip falan var tabi ama yinede yiyo insan, özellikle araç takip sahneleri kesinlikle izlenmeli aksiyon haricinde komedi unsurları da katılmış filme özellikle Simon Pegg iyi durmuş filmde dozunda bir eğlence katmış fakat aynı şeyi Jeremy Renner için söyleyemiyoruz sanki konuyla alakası yok gibi inanmamış gibi filmi biraz düşürmüş ama neyseki Tom Cruise burda da olayı kurtarmış yine yeni yeniden kendini kanıtlamış, gerçekten karaktere girmiş ve rolünün hakkını vermiş.

Hele bir su altı sahnesi var ki gerçekten izlenmesi gerekiyor bence ! Sonuca gelirsek, film sizi şaşırtmıyor klasik amerikan ajan filmi orta doğuda at koşturuyorlar felan, klimalı bir salonda izlemenizi tavsiye eder iyi günler dilerim.

İlgili bağlantı: görevimiz tehlike 5 izle

Mission: Impossible - Rogue Nation Official Trailer #1 (2015) - Tom Cruise, Simon Pegg Spy Movie HD


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder