5 Şubat 2016 Cuma

Hep Yek Filmi Gösterime Girdi!

Yerli Türk komedisi sevenleri bir kez daha hafızalara yer edecek sahneleri ile ve üstün oyuncu performansları ile vizyona girmeyi bekleyen

Hep Yek filmi yine kırıp geçirmeyi planlayan muhteşem bir film.2016 yılının Şubat Ayında vizyona girmeyi planlıyor.

Komedi filmi tutkunları için hem macera ve hem komediyi içtenlik ve samimiyetle sinemaya taşımayı başarmış başarılı oyuncu kadrosundan Oluşan ekibi ile güzel bir yapım. Filmin oyuncu kadrosunda ise Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan yer almaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Ali Yorgancıoğlu oturmaktadır. Filmin konusunda ise Cevat, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin ş ehvet ve şan dü şkünü oğludur.

hep yek


Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu a şkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına Ziya Baba üstlenir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmez. Şahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirirken Gürkan ve Altan adında iki belalı ile yolu kesişir , onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybeder. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaş amak zorunda kalır.

Bu 48 saatte başlarına gelmeyen zorluk ve içlerinden çıkamayacakları kadar bela dolu saatler geçireceklerdir.

İzlerken iki kafadarın çılgın maceraları karşısında hayretler içerisinde kalacağınız yüksek hd film izleme kalitesine sahip başarılı ses efektleri doğal ve içtenliğini kaybetmeden amaçlarına ulaşabilmek için emek sarf ederken başlarını belaya sokmayı da ihmal etmeyen her sahnesinde yeni bir macera ile meraklandıran güzel bir yapım.

İlgili bağlantı: hep yek izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder