21 Ocak 2016 Perşembe

Hayat Çok Zor..

Konuya kafadan giriyorum ! Hayat gerçekten çok zorsun ! Hayatı zor yapan bizmiyiz yoksa hayatın kendisi mi paradoksuna girelim mi ?

Bazı insanlar problem yaratmaktan,insanlara sıkıntı vermekten çok hoşlanıyorlar.Halbuki şu üç günlük dünya'da insanların birbirlerini delilerce kırıp,ezmeye çalışması ve bir gün aniden dünyaya veda edip arkasından kendisine küfür ve lanet eden bir sürü insanlar bırakıyor olması çok acı değil mi ?

Bunu yazarken merak ediyorum,bu kalibredeki insanlar hiç mi üzülmüyor sonlarını düşününce ? yada sonlarını düşünüyorlar mı? Ben insanların bir yerlerinde vicdanlarının olduğuna inanırım. Ama onu kullanmazsan paslanır. Vicdanda böyle birşey bana göre. Kullandıkça yenilenir ve daha iyi daha doğru çalışır.



Bugün Mustafa Koç'un vefat ettiği haberini aldı Türkiye. Bu insanlarda şunu uyandırmadı mı ? Ölüm var.. Zenginde olsan fakirde olsan o ölüm gelip seni buluyor.. Ve sen bilmem kaç tane helikopterinde olsa,paranda olsa canını azrail a.s teslim edip Allahın huzuruna çıkacağın günü bekliyorsun.

O halde gelin arkadaşlar şu üç günlük dünya için birbirimizi kırıp dökmeyelim.. Gerçekten birbirimizi ama'sız sevelim..

Çünkü hayat çok kısa...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder