27 Şubat 2015 Cuma

Bambaşka bir şehir var...Arka sokaklarda!

Bugün arka sokakların son bölümünü izledim.Arka sokaklar dizisini önceden çok saçma buluyordum fakat artık ciddi ciddi sarmaya başladı :)

Aslına bakarsan en sevdiğim özelliği "güncel konuları" takip etmesi.Bu bölümünde özgecan 'ın katlinden sonra çocuk tecavüzleri üzerine bir dizi belirlemişler.

Dizi konusu küçük bir kızı yanına alan zalim bir adam,kızın ablası(yani eşini) öldürüp küçük kıza tecavüz etmeye kalkıyor.O esnada ne oluyorsa küçük kız kendini savunurken kalbine bıçak saplıyor.

arka sokaklar dizisi



ARKA SOKAKLAR’IN KOMİSERLERİ 


Arka Sokakların bir oyuncu fabrikası olma özelliği de var. Zafer Ozan, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’dan oluşan çekirdek kadronun yanından birçok komiser geçti. Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Zeynep Beşerler, İlker İnanoğlu işin tecrübelilerinden. Berk Oktay, Çağla Kubat, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Gülcan Arslan’ı da saydığımızda liste uzayıp gidiyor. Şu an ekranda başka dizilerde gördüğümüz oyuncularının birçoğunun sokak sokak suçlu kovalamışlığı var. Yan rollerde oynayanları ve misafir oyuncuları da dahil ettiğimizde bir oyuncu ordusundan bahsetmek yanlış olmaz. Ekibin bu sezonki takviyeleri de Müge Boz, Can Nergis ve Deniz Gençoğlu oldu. Özellikle Aylin karakterini canlandıran Özlem Çınar’a bir parantez açmak gerekiyor! Kendisini artık gerçekten polis olarak gördüğüne inanıyorum. Diğerler oyuncular operasyon, dış görev, kafa izni derken ara ara hem binanın hem dizinin dışına çıkıyorlar ama ‘Aylin’ hep dört duvar arasında. İstikrarı ve azmi dolayısıyla Özlem Çınar’ı tebrik etmek lazım.

Dizi bu arada şaka bi yana 400 bölüme doğru gidiyor.İnanılmaz bir başarı tabiri caizse "babadan oğula" geçen dizi olarak büyük bir başarı yakaladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder